top of page
partial-view-of-woman-with-needles-on-back-having-2023-11-27-05-11-52-utc_edited_edited.jp

OM OSS

Stavanger Soneterapi er en tverrfaglig helseklinikk med over 25 års erfaring innen behandling av ulike tilstander i kroppen. Våre terapeuter har lang erfaring innen sine fagfelt og er medlem av tilhørende forbund.

 

Gratis parkering i Vålandsbakken (hvor det og er direkte inngang til oss i 2.etg), ellers 1 time gratis parkering på fremsiden av bygget.

Klinikken

Vi brenner for bedre helse for mennesker i alle aldre, og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få individuelt tilpasset behandling, med de beste resultater for deg!

Våre terapeuter

Her er vårt team! Du er velkommen til å ta kontakt direkte med din terapeut.

Pål Tollagsen

Pål Dyre Tollagsen har jobbet som terapeut ved klinikken i over 25 år, og har erfaring med de fleste helsetilstander og utfordringer. Pål brenner virkelig for å kunne hjelpe andre, og går inn i en hver problemstilling med stort engasjement. Smertelindring, akutte skader og fertilitet er noen av Påls spesialfelt.

Tlf. 926 52 334

  • Facebook
  • Instagram

Solveig Øye

Solveig Øye v/ Fri Pust, har lang erfaring innen psykiatri, er utdannet coach og har en unik evne til å komme raskt til kjernen av dine mentale utfordringer. Solveig tilbyr samtaleterapi, coaching, hypnoterapi, tankefeltterapi, lymfemassasje, samt klassisk massasje.

Tlf. 934 39 184

  • Facebook

Silje Tollagsen

Silje Tollagsen v/ Hudkompaniet, var ferdig utdannet hud- og kroppsterapeut i 2001, og har bl.a videreutdannelse i medisinsk hudpleie, kosmetisk akupunktur, microneedling og plasmateknologi. Silje har og flere års erfaring fra bedriftshelsetjenesten, med utdanning og kursing innen hms, krisehåndtering og organisasjonsspykologi.

Silje brenner for effektive behandlinger, ved hjelp av naturlige metoder. Ved alle behandlinger legges det stor vekt på trygghet, ro og velvære. Her er tiden bare din!

Tlf. 924 53 137

  • Facebook
  • Instagram
Dr.-M_edited.jpg

Mohammed Usman Akram

Dr. Mohammed Usman Akram v/ Skjønnhetslegen, er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Dr. Usman er sertifisert kosmetisk lege, og har lang erfaring både med kosmetisk og medisinsk arbeid. For å tilegne seg kunnskap og kunne gi deg den beste behandlingen på markedet, drar Dr. Usman jevnlig på kurs i inn- og utland.
Her er du i trygge hender!

Tlf. 938 65 855

  • Facebook
  • Instagram

Adresse

Lagårdsveien 79,
4010 Stavanger

Telefon

51 53 65 40

E-post

Sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page